Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Успішна харків'янка" очолила район у місті

Фото: Facebook/Нелли Цибульник
Неллі Цибульник (посередині) — дочка голови адміністрації Новобаварського району Харкова Тетяни Цибульник.

Депутатка Харківської облради Неллі Цибульник очолила адміністрацію Холодногірського району Харкова.

Увечері 25 січня Неллі Цибульник повідомила у чаті району у Telegram про нову посаду.

"З сьогоднішнього дня є головою адміністрації Холодногірського району. Буду рада допомогти кожному у вирішенні питання", — написала Неллі Цибульник.

Раніше адміністрацію Холодногірського району близько року очолювала Інна Уварова, до цього вона була заступницею голови адміністрації Новобаварського району Тетяни Цибульник. Місцеві жителі поцікавилися, чому відбулися кадрові зміни. За словами Неллі Цибульник, Інна Уварова вирішила працювати у "приватній структурі".

26 січня мер Ігор Терехов представив Неллі Цибульник адміністрації району.

"Я довіряю цьому молодому керівнику. Ви бачите, ми оновлюємо склад нашої команди. Тому на Неллі Цибульник я покладаю великі надії і хочу, щоб Холодногірський район був набагато кращим, ніж сьогодні, набагато комфортнішим. І думаю, що у неї вийде", — передає слова Терехова "Редпост".

Раніше Неллі Цибульник подавала декларацію як кандидат на посаду заступника директора міського департаменту житлово-комунального господарства.

У 2020 році Неллі Цибульник стала депутатом Харківської облради ("Блок Кернеса — Успішний Харків"). У її біографії на сайті облради зазначено, що вона займається підприємництвом та працює старшим викладачем кафедри "правоохоронної діяльності та поліцеїстики" у Харківському національному університеті внутрішніх справ. У жовтні 2018 року Неллі Цибульник захистила дисертацію у Запорізькому національному університеті за спеціальністю "Адміністративне право та процес; фінансове право, інформаційне право", здобула науковий ступінь кандидата юридичних наук.

Нагадаємо, мати Неллі Цибульник — Тетяна Цибульник більше десяти років очолює адміністрацію Новобаварського району Харкова.

Як писав KHARKIV Today, у середині грудня 2021 року в адміністрації Московського району звільнили голову — Олега Товкуна. Його посаду обійняв  Олексій Топчій.  

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.