Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У перший день війни "слуги народу" знищували документи у Харкові

Ілюстративне фото.

Голова президентської партії Олена Шуляк розказала про те, що відбувалось в офісах партії у містах, які намагалися захопити росіяни у перший день війни.

У партії "Слуга Народу" не проти звітувати за 2021 рік, документи є з усіх регіонів, але поки що завантажити їх в систему неможливо. А от із звітуванням за 2022 рік можуть виникнути проблеми. Адже частина партійних офісів залишилася в тимчасовій окупації, а частину документів знищили. Це відубвалося у перші дні повномасштабного вторгнення через небезпеку. 

"У перший день вторгнення Росії на територію нашої держави ми з очільниками харківської і херсонської партійних організацій знищували документи: робили певні речі, щоб перш за все убезпечити своїх людей... Дуже обережно потрібно підійти до звітування партій за 2022 рік. Бо що робити з тими документами, яких вже немає? Які в тих офісах, які залишилися на тимчасово окупованих територіях?Частина офісів зруйнована, частину документів ми ніколи не знайдемо, тому що люди, коли рятувались, рятували себе, свої родини, своїх дітей. І партійні документи в Запорізькій області чи в Харківській області були у них точно не на першому місці, щоб їх вивозити", - повідомила під час інтерв'ю "УП" Олена Шуляк.

За її інформацією, більш 35 таких офісів постраждали або втрачені за час війни.

За словами голови партії, на даний момент партія не фінансує ніякі іміджеві проекти, рекламу, соціальні дослідження.

"Я заборонила проводити й оплачувати будь-які соціологічні дослідження, якусь рекламу, якісь моніторинги, тому що в час війни це просто не можна робити.", - сказала Шуляк.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.