Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Олега Синєгубова — радниця з Полтави

Фото: Полтавская ОГА.
Віта Ковальська стала радницею на громадських засадах.

Віта Ковальська закінчила університет у Харкові, потім працювала у Полтаві директором департаменту освіти і науки.

Віта Ковальська стала радницею голови Харківської облдержадміністрації Олега Синєгубова. 17 січня вона була присутня на апаратній нараді у ХОДА. Ковальська — радниця на громадських засадах, повідомило KHARKIV Today джерело в обладміністрації.

Віті Ковальській 42 роки, вона родом із міста Сміла (Черкаська область). 2001 року закінчила Харківський університет внутрішніх справ за спеціальністю "правознавство". Роботу розпочала старшою викладачкою кафедри управління в ОВС ХНУВС, потім стала доценткою цієї кафедри. У 2009 році Віта Ковальська — професорка кафедри управління в ОВС академії МВС України (Київ), з 2010 року — начальниця кафедри адміністративного права і процесу ХНУВС. Віта Ковальська була професоркою кафедри адміністративного і кримінального права у Міжнародному університеті бізнесу і права (Херсон), начальником кафедри адміністративного права ОГУВС (Одеса) і деканом юридичного факультету ДДУВС (Дніпро).

З 2015 року завідувала відділом публічного адміністрування місцевого самоврядування Науково-дослідного інституту приватного права і підприємництва (Київ), з 2018 року стала професоркою кафедри адміністративного і конституційного права у Держуніверситеті інфраструктури і технологій (Київ). Навесні 2020 року Віта Ковальська очолила департамент освіти і науки Полтавської облдержадміністрації, якою на той час керував Олег Синєгубов.

На офіційному сайті Полтавської ОДА Віта Ковальська ще є директором департаменту. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.