"У харків'ян не має бути жодних приводів для занепокоєння" — мер

Терехов повідомив, що жоден з інвесторів не зупинив співпрацю з містом.

За словами Харківського міського голови, приводів для занепокоєння немає і жодної паніки не повинно бути.

24 січня Харківський міський голова Ігор Терехов провів робочу нараду з метою обговорення питань безпеки. Про це повідомили у мерії.

Терехов підкреслив, приводів для занепокоєння немає і жодної паніки не повинно бути. Як превентивні заходи він доручив профільним структурам відпрацювати дії у разі надзвичайних ситуацій за своїми сферами діяльності спільно з підрозділами територіальної оборони та Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

За словами мера, у місті є все необхідне для того, щоб забезпечити безпеку.

"Ми живемо у такому становищі вже майже вісім років. Ми не допускали і не допустимо жодних провокацій і будемо діяти дуже жорстко, їх припиняючи. У харків'ян не має бути жодних приводів для занепокоєння", — зазначив Терехов.

Харківський міський голова повідомив, у місті все стабільно: підприємства, зокрема стратегічні, працюють у штатному режимі, а міська рада продовжує реалізацію великих проєктів щодо розвитку міської інфраструктури.

Терехов уточнив, що жодний з інвесторів не зупинив співпрацю з містом, і це ще один сигнал до того, що ситуація спокійна і контрольована.

"Ми працюємо над глобальними проєктами. Виходимо на завершальну стадію проведення тендерних торгів, розпочинаємо будівництво метро, оновлюємо транспорт. Усі проєкти, про які ми говорили — розв'язки, "Зелений каркас", Льодова арена, урбан-парк — у стадії опрацювань, тендерних процедур, і навесні ми починаємо їхню реалізацію" — розповів мер.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський повідомив, що Росія може спробувати захопити українські території на підставі "захисту" російськомовного населення. Про це Зеленський розповів у інтерв'ю The Washington Post. Початком великомасштабного наступу, припустив Зеленський, може стати саме Харків. Мер міста впевнений, що у Харкові все буде спокійно