Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Трон і басейн: депутат Харківської міськради розповів, як утримує лева

Фото: Instagram / Джавид Саид
Раніше Джавід Саїд задекларував африканського чипованого лева як рухоме майно.

У лева на прізвисько Красунчик — великі апартаменти і дресирувальник.

Депутат Харківської міськради Джавід Саїд (фракція "Опозиційна платформа — за життя") розповів про свого лева, оскільки після того, як він задекларував тварину, в мережі розгорілися суперечки. Про це Джавід Саїд написав в своєму Instagram.

"Хтось любить котів, хтось собак, а у мене — лев. Зі мною він з малечого віку, я його годував, лікував, носив на руках, як дитину. Декларувати таку тварину я зобов'язаний згідно із законом", — пояснив він.

За словами Джавіда Саїда, у тварини є все необхідне для життя і навіть більше.

"Утримувати лева — справа непроста, і дресирувальник, і харчування, і вітаміни, і щоденний догляд. Красунчик живе у великому вольєрі за всіма вимогами і навіть більше, маючи кухню, спальню, басейн, трон і ігровий майданчик, в 70 метрах від найближчих будинків, 4-метровий паркан, 250 кв. м і наявність ветеринарних документів на лева. Він мій друг і він вже не зможе жити в інших умовах. Тварин люблю з дитинства, в моєму будинку, крім лева, живуть собаки і багато кішок. Мені це в радість" , — написав депутат Харківської міськради. .

Фото: Instagram / Джавид Саид
Фото: Instagram / Джавід Саїд

Нагадаємо, Джавід Саїд задекларував африканського чипованого лева. Тварину депутат відніс до категорії "Цінне рухоме майно (крім транспортних засобів)". Судячи з декларації, лев живе у депутата майже 4 роки — з травня 2017 року. У скільки обійшлася купівля тварини, невідомо.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.