Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Тетяна Єгорова-Луценко очолила Асоціацію органів місцевого самоврядування Харківської області

Фото: Сергій Козлов/KHARKIV Today
Тетяна Єгорова-Луценко змінила на цій посаді Артура Товмасяна.

Новообрана голова Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області пообіцяла докласти багато зусиль для розвитку громад.

7 вересня проходять загальні збори Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області. На зборах голову Харківської облради Тетяну Єгорову-Луценку обрали головою Асоціації. Про це повідомили у Харківській облраді.

Депутата Харківської облради Артура Товмасяна, який до цього обіймав посаду голови Асоціації, обрали віцепрезидентом.

"Впевнена, що у нас попереду дуже плідна та ефективна співпраця. Моя принципова позиція — я готова працювати з кожним головою громади, незалежно від політичних прапорів. Буду докладати багато зусиль для розвитку громад. Разом ми зможемо досягти прекрасних результатів", — розповіла Тетяна Єгорова -Луценком.

Голова Асоціації додала, Харківська міськрада ще не член Асоціації, але вона розраховує, що найбільша громада в регіоні все ж ним стане.

Нагадаємо, у травні тоді ще голову Харківської облради Артура Товмасяна  обрали президентом Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області. 4 серпня Товмасяну  вручили підозру  в отриманні хабара. Наступного дня Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід у вигляді 2 996 400 гривень застави. 10 серпня гроші надійшли  на рахунок суду. Члени обласної фракції "Слуги Народу" одноголосно виключили Артура Товмасяна з фракції.

Як писав KHARKIV Today, 19 серпня Харківську облраду вперше очолила  жінка. Тетяна Єгорова-Луценко стала дев'ятою за рахунком головою облради за час Незалежності і наймолодшою головою облради. Її попередника — Артура Товмасяна звільнили після того, як він написав заяву про дострокове припинення повноважень голови облради.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.