Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Син Кернеса просить Терехова пустити його на сесію Харківської міськради

Кирилл Кернес. Фото: Сергей Козлов/KHARKIV Today  
Депутат Харківської обласної ради хоче потрапити на сесію міськради.

Старший син Геннадія Кернеса хоче потрапити на сесію, де будуть розглядати перейменування парку Горького. 

Кирило Кернес звернувся з офіційним листом до Харківського міського голови Ігоря Терехова, аби він дозволив йому бути присутнім онлайн на сесії. Причину візиту Кернес не називає, але хоче скористатися своїм правом депутата Харківської обласної ради і взяти участь у сесії міськради.

"Харківська міська рада збереться на позачергову сесію. Пленарне засідання проходитиме у дистанційному режимі. Але дистанційний формат не дорівнює "кулуарно". Як депутат Харківської обласної ради, керуючись нормами ст.11 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад", офіційним листом звернувся до міського голови з вимогою забезпечити мені умови для участі у пленарному засіданні сесії. Сподіваюсь, міська влада працює у правовому полі та не чинитиме перешкод на шляху виконання депутатом своїх депутатських повноважень", - написав Кернес.

Сесія Харківської міської ради відбудеться дистанційно 13 червня. У порядку денному 42 питання, зокрема про перейменування парка Горького. Кирило Кернес вважає, що Центральний парк має носити ім'я його батька. У парку збираються залишити назву без прізвищ.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.