Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Полковник поліції очолила департамент ХОВА

Фото: ХОВА.
Ольга Безпалова багато років працювала у Харківському національному університеті внутрішніх справ.

Полковник поліції, професор ХНУВС очолила департамент освіти і науки Харківської обласної військової адміністрації. На цій посаді вона замінила свого колегу з університету, Олексія Литвинова.

Ольга Безпалова відповідатиме за науку у Харківській обласній військовій адміністрації. Сьогодні її було представлено директором відповідного департаменту. Розпорядження про це підписав начальник ХОВА Олег Синєгубов, колишній колега Безпалової за ХНУВС.

До призначення у ХОВА Ольга Безпалова була завідувачкою кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету №3 ХНУВС. Безпалова - полковник поліції, докторка юридичних наук, професорка, заслужена діячка науки і техніки України, їй 43 роки, видала понад 175 наукових робіт. У своїй біографії зазначала, що її науковим керівником був Олександр Бандурка, засновник і колишній ректор Університету внутрішніх справ у Харкові.

Варто зазначити, що у ХНУВС навчався і працював Олег Синєгубов, а також колишній директор департаменту освіти і науки ХОВА Олексій Литвинов, якого кілька тижнів тому призначили ректором Харківського авіаційного університету. Це сталося на початку нового навчального року у виші, а ще у серпні 2023 року в. о. ректора тут був призначений колишній випускник, засновник академії "Шаг" Віталій Зайцев. Згодом йому оголосили підозру за фактом розтрати бюджетних коштів. За версією слідства, фірма Зайцева отримала 3 мільйони гривень за розробку ПО для безпілотників від управління іміджевих проєктів Харківської міської ради. Частину грошей вивели на приватні картки. Слідство триває, обох підозрюваних взяли під домашній арешт.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.