Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Олігарх Фукс запевняє, що не отримує гроші з бюджету Харкова

Фукс - давний друг Кернеса. Фото: Instagram
Фукс - давний друг Кернеса.
Олігарх втрачає вплив на регіон після смерті Геннадія Кернеса, хоча його бізнес-інтереси тут лишаються.

Друг Геннадія Кернеса, колишній російський бізнесмен Павло Фукс став почесним громадянином Харкова у 2014 році.

Із тих пір, запевняє Фукс, він ніколи не отримував стипендію із коштів міського бюджету.

"Я ніколи не отримував жодних коштів або стипендій із бюджету міста як почесний громадянин Харкова", — йдеться в заяві Павла Фукса у його Телеграм-каналі.

У пресслужбі олігарха запевняють, що Павло Фукс завжди допомагав Харкову як своєму рідному місту, а з початку повномасштабної російської війни спрямував кошти на підтримку армії.

"Від початку повномасштабної війни Росії проти України Павло Фукс спрямував на допомогу понад 10 млн доларів на підтримку ЗСУ, СБУ, ГУР, НГУ, ТрО і сім'ям загиблих і постраждалих українських військових, а також харків'янам і жителям області, які потребують гуманітарної допомоги. За підсумками 2022 року загальна сума коштів, спрямованих на допомогу, перевищила 8 млн доларів", - йдеться в офіційному повідомленні.

За інформацією пресслужби Фукса, він навіть отримав нагрудний знак "За сприяння армії" від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Нагадаємо, 139 людей залишаються у переліку почесних громадян Харкова. Більшість із них отримують довічні стипендії з бюджету Харкова і не відмовились від грошей навіть під час повномасштабної війни.

KHARKIV Today писав, хто отримує стипендії. Тільки у липні 88 "почесних" отримали майже три мільйони гривень з бюджету, за рік сума може сягнути 35 мільйонів гривень

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.