Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Олег Синєгубов не отримував "рекомендацій" щодо спілкування із Валерієм Залужним

Фото: ОП.
Володимир Зеленський та керівник ОП напередодні приїздили до Харкова.

Голова Харківської обласної військової адміністрації спростував інформацію про те, що йому нібито рекомендували утриматись від прямого спілкування із Головнокомандувачем Збройних сил України.

Про це Олег Синєгубов заявив під час прескоференції 1 грудня, на наступний день після приїзду на Харківщину президента Володимира Зеленського.

"Цікаве питання... Щодо спілкування із Головнокомандувачем. Жодного наказу, вказівки із Офісу президента, профільних міністерств, від міністра  оборони, від міністрів щодо характеру спілкування не надходило. Жодного разу", - сказав Синєгубов.

Інформацію про начебто заборону головам обласних військових адміністрацій спілкуватися із Валерієм Залужним оприлюднив розслідувач Юрій Ніколов. Він отримав її з власних джерел. Причина такої заборони криється начебто у тривалому конфлікті Володимира Зеленського та Валерія Залужного.

"Чесно, я не бачу рухів Залужного в політику. Зате я бачу ... рухів команди Зеленського по знищенню потенційного конкурента. Серед них – наказ губернаторам минулого тижня припинити будь-яке спілкування з Залужним, щоб регіональні еліти не створювали довкола нього жодного ажіотажу (так, ми вже маємо підтвердження від джерела у одній з обладміністрацій, на жаль). "Росія ставить перед нами просте питання: життя або смерть". Але саме Банкова херачить розколи на рівному місці. Бо її мешканці бояться втратити недоторканність. У них своя боротьба за виживання свити", - написав у соцмережах Ніколов.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.