Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Мер Харкова відмовився від поїздки до Мадриду

Фото: Сергей Козлов/KHARKIV Today.
Ігор Терехов братиме участь у Мадридському форумі онлайн.

Харківський міський голова вважає, що йому необхідно бути в місті. 

Через те, що останні кілька днів у Харкові були дуже неспокійними, Харківський міський голова Ігор Терехов вирішив скасувати заплановану поїздку до Мадриду. Про це мер Харкова повідомив 19 червня у відеозверненні.

"Мені необхідно бути з вами, бути в місті для більш ефективної координації з військовими для оборони Харкова та забезпечення максимальної життєдіяльності міста і чіткої роботи наших комунальних підприємств", — розповів Ігор Терехов.

Він пояснив — це не означає, що питання післявоєнної відбудови Харкова відходять на другий план.

"Тому запланований Мадридський форум ми проведемо дистанційно. Сподіваюся, що він буде таким самим ефективним, як і зустріч вживу. Я впевнений, ми покладемо початок наших стосунків із інвесторами та донорами. Я впевнений, що ми будемо відбудовувати наше місто у тих темпах, яких планували", — поінформував Харківський міський голова. 

Мер міста просить харків'ян берегти себе.

"Якомога менше знаходьтеся поза домом або укриттями. Не забувайте, що війна йде, і ворог не лише посилив обстріли, а й вдається до дезінформації харків'ян. Тому прошу вас вірити не тому, що незрозумілі люди вивішують у вас на під'їздах чи розповідають у чергах, а користуватися перевіреною, достовірною інформацією", — закликав Терехов.

Раніше меру Харкова доводилося спростовувати чутки про те, що він не повернеться до міста. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.