Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківський посіпака окупантів став підозрюваним у держзраді

Вадим Кудиков. Фото: ХАЦ
Депутату Липецької сільради Вадиму Кудікову загрожує довічне ув'язнення.

Вадим Кудіков пішов на співпрацю з окупантами та обійняв посаду "голови адміністрації Липців".

Харківська обласна прокуратура 21 квітня повідомила про підозру депутату Липецької сільради Вадиму Кудікову. Інформацію про це опублікував голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Кудіков ще на початку повномасштабної збройної агресії Росії зрадив Україні, пішов на співпрацю з окупантами і обійняв посаду так званого "голови адміністрації Липців". На цій посаді Кудіков надавав окупантам доступ до адмінбудівлі Липців і Глибокого, розповідав військам загарбників про шляхи пересування територіями, здавав місцевих, які брали участь в АТО/ООС. Це державна зрада, за що законодавство передбачає найвище покарання — довічне ув'язнення”, — написав голова ХОВА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гауляйтер хоче провести "референдум" у Харківській області

Синєгубов ще раз наголосив: усі, хто співпрацює з окупантами, одразу стають фігурантами відповідних кримінальних проваджень.

"Покарання для зрадників країни буде жорстким і невідворотним!", — додав він.

Нагадаємо, відомі у Липцях батько і син — Юрій і Вадим Кудікови з першого дня стали помічниками окупантів. Вони не просто допомагають російській армії, а й із задоволенням знімаються у пропаганді російського телебачення.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.