Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківський нардеп напав на людину у центрі Києва

Фото: скрин відео.
Правоохоронці перевіряють інформацію.

У центрі Києва сталася бійка за участю двох нардепів від "Слуги Народу" Артема Дмитрука та Олександа Куницького.

Удень 5 жовтня у мережі оприлюднили відеозаписи, на яких чоловік із слідами побиття стверджує, що на нього напав нардеп Артем Дмитрук, пізніше у також оприлюднили відео бійки між трьома людьми. На ньому нібито Дмитрук та Куницький підходять до чоловіка, штовхають його, поводять себе агресивно та застосовують силу.

Вони притискають чоловіка до стіни, а потім втрьох падають на асфальт. 

Нардеп Дмитрук у коментарі  "Новини.Live" заявив, що хлопець на відео – підставна особа, намагався спровокувати народних депутатів і начебто вирвав із рук Куницького телефон. Він зустрів їх начебто біля шахрайського колцентру.

"Ми з Олександром Куницьким прибули в бізнес-центр "Протасов" для перевірки роботи шахрайського кол-центру. Прибувши на місце, ми побачили, як близько 50 осіб тікають з цього шахрайського кол-центру. Після цього ми почали йти далі по вулиці, де був спеціально виставлений молодий чоловік, якого ви бачили на відео, — сказав нардеп. - Його це дуже обурило, він почав до нас підходити, махати руками і ногами. Після цього він вихопив телефон із рук у Олександра, вкрав фактично, і почав із ним тікати... Зіткнувся зі мною і разом зі мною впав на землю з цим ножем. Ми почали просити в охорони, щоб вони викликали поліцію, приїхала поліція, у цього хлопця забрали ніж".

Нардепи написали заяви у поліцію про напад.

"Судячи з відео, конфлікт провокували саме нардепи. У поліції повідомили, що бійка сталася біля однієї з офісних будівель на вул. Казимира Малевича за участю Дмитрука та Куницького. Правоохоронці проводять перевірку", - повідомляє "Українська правда".

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.