Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Харківські гауляйтери забралися до Росії

Гауляйтери Віталій Ганчев (ліворуч) і Владислав Соколов (позаду). Фото: соцмережі
Віталій Ганчев, який спочатку втік з Купʼянська до Вовчанська, тепер перебуває у Бєлгородській області.

"Голова військово-цивільної адміністрації Харківської області" Віталій Ганчев та "голова військово-цивільної адміністрації Ізюмського району" Владислав Соколов "евакуювалися" до Бєлгородської області. 

Колаборанти засвітилися у "пунктах тимчасового розміщення людей" у Бєлгородській області, які організували на залізничному вокзалі та у пункті пропуску в Шебекіному (неподалік кордону). Фото з Віталієм Ганчевим та Владиславом Соколовим звідти опублікували губернатор Бєлгородської області Вячеслав Гладков та секретар генеральної ради "Єдиної Росії" Андрій Турчак. 

Увечері 13 вересня депутат Держдуми Росії Артем Туров, який курував захоплену частину Харківщини, повідомив, що за останні дні через пункти тимчасового розміщення біженців пройшло понад 20 000 осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більш ніж 300 населених пунктів Харківщини повернули під український прапор

Нагадаємо, перед контрнаступом ЗСУ галуяйтер Віталій Ганчев збирався депортувати мешканців окупованої частини Харківщини. Згодом колаборант переніс "столицю" з Купʼянська до Вовчанська, але втрималася трохи більше доби. 12 вересня у Вовчанську замайорів український прапор.

Як писав KHARKIV Today, мер Ізюму Валерій Марченко повідомив, що в Росію повтікали місцеві зрадники, які допомагали ворогу захопити місто а потім співпрацювали в окупаційних органах влади.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.