Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Харків — єдине місто, у якому збережені усі пільги", — Терехов

На покладанні квітів біля Меморіалу до 77-ї річниці визволення України Ігор Терехов назвав збереження пільг ветеранам війни та праці, дітям війни та пенсіонерам святим обов'язком.

“Ми зібралися на Меморіалі, щоб вшанувати пам'ять тих, хто загинув, звільняючи Харків, звільняючи Україну. Ми ніколи не забудемо тих, завдяки кому ми живемо. Внесок харків'ян у звільнення України від загарбників — це подвиг, який житиме вічно”, — сказав секретар Харківської міськради.

Ігор Терехов також зазначив, що Харків наразі є єдиним містом, яке зберігає всі види пільг для ветеранів та пенсіонерів.

“Ми єдине місто, у якому збережені вусі пільги: дітям війни, ветеранам війни та праці, пенсіонерам. Наш священний обов'язок передати цю традицію наступному поколінню. Подивіться, сьогодні на Меморіал прийшли не лише люди старшого віку. Багато молоді, яка все пам'ятає та все розуміє. Тут не може бути дискусій, якоїсь політичної метушні. Ми знаємо, хто рятував Харків та Україну, ми завжди шануватимемо пам'ять героїв”, — запевнив Ігор Терехов.

Нагадаємо, 28 жовтня – День визволення України від фашистських загарбників. 77 років тому останні сили окупантів були вигнані з території України.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.