Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Ігор Терехов офіційно заявив про бажання стати мером Харкова

Игорь Терехов. Фото: Сергей Козлов /KHARKIV Today 
Терехова висунула партія "Блок Кернеса".

Секретар Харківської міськради Ігор Терехов подав документи до міськвиборчкому від партії "Блок Кернеса — Успішний Харків".

Близько 10:00 28 вересня Терехов прийшов до міськвиборчкому. У суботу, 25 вересня, його одноголосно підтримав як кандидата з'їзд "Блоку Кернеса". На з'їзді Ігор Терехов пообіцяв представити найближчим часом стратегію розвитку Харкова, однією з ключових ідей якої стане "місто без околиць".

У міській виборчій комісії за законом є п'ять днів, щоб дати відповідь претенденту.

Ігор Терехов. 54 роки, секретар Харківської міськради. Батько трьох синів. З 2010 до 2020 року був заступником Харківського міського голови Геннадія Кернеса, з 2007 до 2010 року працював заступником голови Харківської облдержадміністрації Арсена Авакова. З 22 років був рефері, почав з матчів Другої ліги чемпіонату СРСР. Однак стабільно отримувати призначення на матчі молодий рефері почав лише у 1992 році, вже у чемпіонаті незалежної України. Закінчив кар'єру рефері у 1998 році.

Отже, Терехов став восьмим охочим стати мером Харкова. Раніше документи принесли самовисуванці: Дмитро Маринін, Михайло Добкін, Валерій Говоров, Олександр Кондрусик, Костянтин Немічев, Віктор Кеммель і представник "Партії Шарія" Володимир Плетньов. Міськвиборчком зареєстрував всіх кандидатів, окрім Кеммеля, у якого були проблеми з документами і фінансами.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.