Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Голова Харківської облради йде на вибори

Тетяна Єгорова-Луценко. Фото: Сергій Козлов/KHARKIV Today
Тетяна Єгорова-Луценко хоче стати президентом Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування "Українська асоціація районних та обласних рад".

Голова Харківської обласної ради повідомила, що братиме участь у виборах на пост президента Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування "Українська асоціація районних та обласних рад".

Зʼїзд, на якому будуть розглянуті кандидатури й обрано Президента УАРОР, відбудеться 28 вересня.

"За останній місяць було проведено низку перемовин, дискусій, вилито багато бруду. Але як я і заявляла раніше, маю намір балотуватися. Рішення про висунення своєї кандидатури на вибори керівника УАРОР приймала зважено. І його б не було без тієї великої кількості людей, які зараз готові стати пліч-о-пліч зі мною і працювати на благо нашої держави. Хочу подякувати усім представникам органів місцевого самоврядування, які вже висловили мені довіру. Розраховую на чесний та прозорий виборчий процес. Відкрита до обговорень планів та бачень діяльності УАРОР з усіма представниками районних та обласних рад", - написала у Фейсбук Єгорова-Луценко.

Вона оприлюднила свою програму і першочергові кроки, які планує зробити в якості президента УАРОР. Серед них, зокрема, посилити правову та організаційну спроможності обласних та районних рад, забезпечити належні матеріальні та фінансові умови для здійснення районними та обласними радами власних повноважень, з державними органами та політичними елітами поновити повноваження, а відповідно і фінансове забезпечення діяльності районних рад, їх інституційну спроможність, досягти балансу інтересів районних та обласних рад у формуванні державної та регіональних політик та ін.

 

Із повною програмою можна ознайомитися за посиланням.

Тетяна Єгорова-Луценко очолює Харківську обласну раду з 19 серпня 2021 року, 25 жовтня 2020 року була обрана депутаткою Харківської обласної ради VІІІ скликання від "Слуги Народу". З грудня 2017 по грудень 2019 року була керівницею Головного територіального управління юстиції в Харківській області.

 

Варто зазначити, що з 2010 року Всеукраїнську асоціацію органів місцевого самоврядування "Українська асоціація районних та обласних рад" очолює колишній голова Харківської обласної ради Сергій Чернов. У липні він підписав розпорядження про скликання з’їзду Української асоціації районних та обласних рад на 28 вересня.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.