Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Ексдепутатка Харківської облради звинуватила Блок Світличної у політиці подвійних стандартів

Блок Світличної "Разом!" позбавив мандата Вікторію Белявцеву, раніше вона очолювала фракцію партії у Харківській облраді.

За словами Вікторії Белявцевої, її незаконно позбавили мандата.

21 грудня на сесії Харківської облради місце виключеної Блоком Світличної "Разом!" депутатки Вікторії Белявцевої у сесійній залі зайняла Ніна Сільченко. Після цього Вікторія Белявцева, яка керує апаратом Харківської облдержадміністрації, взяла слово.

"Рік тому нас обрали депутатами Харківської облради. Я також була обрана від політичної сили, яка у своїх статутних завданнях декларувала роботу на розвиток Харківської області, на підтримку громад та її жителів. На жаль, це виявилося політикою подвійних стандартів. Адже коли ці завдання я почала виконувати не лише як депутат, а як посадова особа органу державної влади, мені закидають втрату зв'язку з партією і намагаються незаконним способом позбавити мандата. Ні, шановні, це ви втратили зв'язок із реальністю. Хочу наголосити, що ми живемо у правовій державі і незаконні дії будь-кого буде зупинено, а винних буде покарано. Хочу додати, що я особисто, органи виконавчої влади і місцевого самоврядування, команда президента загалом працює виключно на розвиток громад, на підтримку реального сектору економіки, соціальної та гуманітарної сфери. І так буде надалі і лише у законодавчому полі", — повідомила Белявцева.

Нагадаємо, 2020 року Вікторія Белявцева стала депутатом Харківської облради від Блоку Світличної "Разом!". До кінця вересня 2021 року Вікторія Белявцева очолювала фракцію в облраді, але склала повноваження, щоб зайти на позицію керівника апарату. 11 листопада Вікторію Белявцеву призначили на посаду керівника апарату Харківської облдержадміністрації переведенням з департаменту цифрової трансформації.

12 грудня, у перший день можливого застосування імперативного мандату до депутатів Харківської облради "Блок Світличної "Разом!" ініціював відкликання депутата Вікторії Белявцевої. Партія запровадила нового депутата — Ніну Сільченко.  

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.