Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Депутат Шарія склав мандат у Харківській міськраді

Фото: соцмережі
Безробітний Олександр Мільшин був депутатом 2,5 роки.

У Харківській міській раді стало на одного депутата менше.

На XIV позачерговій сесії міськради депутати проголосували за припинення повноважень свого колеги, позафракційного депутата, який обирався від забороненої партії Шарія, Олександра Мільшина, який написав заяву щодо складання мандату.

Мільшин обирався до Харківської міської та Харківської обласної рад, у першу не пройшов. Він був членом політичної партії "Партія Шарія", колись працював експедитором, на момент обрання був безробітним. На початку повномасштабної війни залишався у Харкові і викладав відео у соцмережах "шарійців".

Нагадаємо, за результатом виборів у 2020 році партія Шарія завела до Харківської міської ради сімох депутатів: Володимира Плетньова, Нікіту Роженка, Сергія Сироту,  Давіто Матвейченка, Сергія Терещука, Олександра Мільшина і Сергія Сітличного. У травні 2022 року фракція у міській раді розпалася через малу кількість депутатів, усі вони стали позафракційними.

6 вересня 2022 року діяльність проросійської "Партії Шарія" остаточно заборонив Верховний суд України.

Нагадаємо, ексдружина голови Харківської районної ради Володимира Кацуби — Наталія Гордієнко курирувала "Партію Шарія" у Харкові. Гроші партії надходили від дев'яти фірм, пов'язаних з династією Кацуб. Штаб партії у Харкові знаходився на вулиці Суздальські ряди, 9. За цією адресою було зареєстровано кілька фірм, засновники яких перераховували гроші партії. Раніше бенефіціаром цих фірм вважалася Гордієнко.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.