Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Зробимо їх ще раз": стало відомо, хто піде на вибори по округу Кучера від Зе-команди

Вікторія Алєксейчук вдруге спробує стати народним депутатом Верховної Ради.

Політична партія "Слуга народу" висунула Вікторію Алєксейчук в кандидати на дострокові вибори в 179 окрузі Харківської області, які відбудуться 15 березня.

Через півроку Вікторія Алєксейчук знову вступить в передвиборну кампанію. Таке рішення прийняла партія на другому етапі четвертого з'їзду.

"Тільки що рішенням Слуги народу висунули кандидатом в народні депутати України по 179 виборчому округу Вікторію Алєксейчук! Зробимо їх ще раз", — повідомив народний депутат, заступник голови Комітету ВР з питань організації державної влади Олександр Качура.

У засіданні партактиву брали участь більше 10 осіб, в тому числі голова партії "Слуга народу", перший заступник голови фракції "СН" у Верховній Раді IX скликання Олександр Корнієнко. Харківську "Слугу народу" представляв Павло Сушко.

Нагадаємо, Вікторія Алєксейчук балотувалася по 174-му округу в Харкові, але єдина зі "слуг народу" програла в Харкові Олександру Фельдману.

Фельдман обійшов її на 3 200 голосів. За Алєксейчук віддали голоси 33,16% виборців, тоді як за Фельдмана — 37,24%. Алєксейчук — юрист, доцент кафедри криміналістики Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, член міжнародної організації "Конгрес криміналістів".

Минулого тижня Алєксейчук пішла на держслужбу — стала радницею патронатної служби Харківської облдержадміністрації. Відповідну декларацію вона опублікувала на сайті НАПК України.

Згідно з документом, у Алєксейчук є дві квартири, кімната і гараж в Харкові. Минулого року вона отримала 310 тисяч гривень зарплати в Юридичному університеті імені Ярослава Мудрого. На банківському рахунку Алєксейчук — 1384 гривні.

Як писав KHARKIV Today, першою кандидаткою в окрузі Кучера стала екс-начальник Головного територіального управління юстиції в Харківській області Тетяна Єгорова-Луценко.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.