Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Зниклу в Харківській області жінку вбив колишній свекор

Фото: ГУНП в Харьковской области 
Чоловік обманом посадив колишню невістку в авто і кілька разів ударив викруткою.

58-річного зловмисника затримали, він зізнався, що хотів забрати у колишньої невістки онука, щоб самому виховувати його.

14 жовтня до поліції зателефонувала 26-річна дівчина, вона розповіла, що її 37-річна знайома з Балаклії день назад пішла на зустріч зі свекром і досі не повернулася. Копи оголосили жінку в розшук, 16 жовтня їм вдалося знайти причетного до зникнення жінки. Чоловік кілька разів ударив колишню невістку викруткою, а тіло закопав у кар'єрі. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіціі в Харківській області.

"Як з'ясували слідчі в ході його допиту, жінка була вбита 13 жовтня через годину після зникнення. Зловмисник обманом запросив колишню родичку до свого автомобіля і позбавив її життя, завдавши кілька проникаючих поранень, від яких жінка померла на місці. З метою приховування кримінального злочину тіло закопав", — розповіли поліцейські.

У поліції уточнили, свої дії 58-річний чоловік пояснив ненавистю до жінки. До цього він умовляв її відмовитися від виховання 8-річного сина, оскільки дуже любив онука. Чоловік хотів забрати його і самостійно виховувати.

Копи відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину. Слідчі направили до суду клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, у вбитої Альбіни Корнієнко залишились двоє синів, до її пошуку приєднувалися волонтери.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.