Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Знайшли заміну затриманому на хабарі чиновнику в Харківській облдержадміністрації

Фото: Facebook / Евгения Иванская
Директором департаменту капбудівництва тимчасово стала Євгенія Іванська.

Раніше Євгенія Іванська працювала в департаменті Державної архітектурно-будівельної інспекції в Харківській області, проте її відсторонили через численні скарги.

Директором департаменту капітального будівництва Харківської обласної державної адміністрації стала 40-річна Євгенія Іванська. Відповідне розпорядження голови ХОДА Олексія Кучера від 10 листопада опубліковано на сайті Харківської ОДА.

"Укласти контракт про проходження державної служби на період дії карантину на підставі типового контракту про проходження державної служби на період дії карантину, встановленого з метою запобігання поширенню на території України на гострі респіраторні хвороби COVID-19, з Іванською Євгенією Сергіївною", — сказано в розпорядженні.

Нагадаємо, в лютому 2020 року Іванську як директора департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції в Харківській області хотіли відсторонити від роботи за численні скарги. Однак на той момент вона перебувала на лікарняному.

Відносно неї та керівників департаментів ще в трьох областях відкрили дисциплінарні провадження.

У серпні Іванська подала декларацію про звільнення з посади директора департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції в Харківській області.

Декларації в якості кандидата на посаду директора департаменту капітального будівництва Харківської обласної державної адміністрації Іванська не подавала.

Згідно з декларацією перед звільненням, за сім місяців 2020 року в департаменті ДАБІ вона заробила 304 493 гривень (43 499 гривень на місяць). Готівкою вона зберігає 334 000 гривень, на банківському рахунку — 13 045 гривень.

Задекларувала Іванська дві квартири в Харкові — площею 42,5 квадратних метра за 388 010 гривень і 330 квадратних метрів за 1521 гривень. Обидві куплені в 2015 році.

Як писав KHARKIV Today, зараз департамент капітального будівництва ХОДА очолював тимчасово виконуючий обов'язки директора Андрій Кудряшов.

До цього на чолі департаменту був Андрій Винниченко. Проте 3 серпня його затримали на хабарі в своєму кабінеті в Держпромі. У НАБУ повідомили, що чиновник отримав хабар — 1,32 мільйона гривень за сприяння підприємцю в підключенні до мереж "Харківобленерго".

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.