Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Журавлівський гідропарк знову обслуговують люди, які брали гроші за доступ до води

Фірма, яка обслуговувала Журавлівський гідропарк раніше, і громадська організація, з якою міськрада уклала угоду тепер, має одних і тих же бенефіціарів.

ТОВ "Контакт Плюс" протягом десяти років брало з людей гроші за відвідування Журавлівського гідропарку.

Народний депутат України Олександр Куницький опублікував на своїй сторінці в Facebook відповідь мера Харкова Геннадія Кернеса, в якому говориться, що на Журавлівському водосховищі забезпечений вільний доступ до води. Однак, як пише ХАЦ, після розриву контракту з ТОВ "Контакт Плюс", яка орендувала територію, доглядала за місцевістю і при цьому брала з людей гроші за доступ до води, міськрада уклала угоду з громадською організацією "Асоціація інвалідів Чорнобиля "Разом до мети".

У ХАЦ відзначають, що дана ГО має безпосереднє відношення до попередніх орендарів.

"Власниками ТОВ "Контакт Плюс" є Василь Іванович Корінько, Давид Чихладзе та Дмитро Шенцев, а керівником — Наталія Пассек. Засновниками громадської організації "Асоціація інвалідів Чорнобиля "Разом до мети" є Іван Васильович Корінько, Олена Іллівна Корінько і Валерій Чернов, а керівником — Олександр Мар'єнко. Раніше керівником організації був сам Іван Корінько. Заснували громадську організацію в лютому 2015 року", — пишуть громадські діячі.

ГО є також власником підприємства об'єднання громадян "Відродження" громадської організації "Асоціація інвалідів Чорнобиля "Разом до мети", яке заснували в квітні 2016 року.

"Це підприємство має різні КВЕДи, серед яких: функціонування атракціонів і тематичних парків, організація інших видів відпочинку та розваг, діяльність ресторанів, надання послуг харчування, надання в оренду та експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна", — йдеться в повідомленні.

Також у ТОВ "Контакт Плюс" і у громадської організації одна адреса — проспект Гагаріна, 98.

KHARKIV Today раніше писав про  відкриття купального сезону в місті.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.