Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Життю військовослужбовців, яких доставили до харківського шпиталю, нічого не загрожує

военный госпиталь. Фото: KHARKIV Today
военный госпиталь. Фото: KHARKIV Today
Один військовий в реанімації у важкому стані.

Двоє військовослужбовців в задовільному стані. Вони знаходяться в профільних відділеннях.

Трьом військовослужбовцям, яких в п'ятницю, 30 жовтня, евакуювали із зони проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі, провели обслідування. Як повідомив журналістам начальник хірургічної клініки Військово-медичного центру Північного регіону підполковник Юрій Бунін, життю бійців нічого не загрожує.

"Зараз всі військовослужбовці пройшли обслідування, стан одного з них важкий, він розміщений до відділення реанімації. Інші в стані середньої тяжкості і відносно задовільному знаходяться в профільних відділеннях. Вони отримують всю медичну допомогу, яка їм необхідна. Стан стабільний. Всім нашим пораненим і травмованим захисникам бажаємо одужання", — зазначив Бунін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові відкрили меморіальну дошку загиблому в АТО Івану Бєляєву

а
Юрій Бунін. Фото: Богдан Затула / KHARKIV Today

Один з військовослужбовців, про яких йде мова, був поранений минулої доби, двоє — вночі 30 жовтня. У реанімації перебуває один з тих, хто був поранений вночі.

KHARKIV Today раніше писав про те, що в районі сіл Новомихайлівка та Старогнатівка (Донецька область) проросійські бойовики обстрілювали українські позиції з гранатометів, біля Водяного — зі стрілецької зброї та ручного протитанкового гранатомета. В результаті один з військовослужбовців отримав кульове поранення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові відкрили меморіальну дошку Яні Червоній

Крім цього, біля міста Золоте-4 (Луганська область) противники задіяли безпілотний літальний апарат для скидання гранатометного пострілу ВОГ-17. В результаті ще один військовослужбовець отримав осколкові поранення.

Близько опівночі збройні формування два рази порушили режим тиші. Вони обстріляли позиції українських військових біля Водяного (Донецька область) з гранатометів різних систем і стрілецької зброї. В результаті обстрілу загинули двоє українських бійців.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.