Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Зеленський призначив нового керівника в Харківській області

Фото: KHARKIV Today / Сергей Козлов
До сьогоднішнього дня Печенізька райдержадміністрація залишалася єдиною в регіоні, де не було керівника.

До сьогоднішнього дня Печенізька райдержадміністрація залишалася єдиною в регіоні, де не було керівника.

21 травня Президент України Володимир Зеленський призначив головою Печенізької районної державної адміністрації Олександра Апостола. Відповідне розпорядження №335 / 2020 рп опубліковано на сайті президента.

"Призначити Апостола Олександра Івановича головою Печенізької районної державної адміністрації в Харківській області", — сказано в документі.

Відзначимо, Олександру Апостолу — 50 років, родом з Керчі (Кримська область). Навчався в Харківському державному технічному університеті будівництва та архітектури, Національній юридичній академії імені Ярослава Мудрого та Харківському регіональному інституті державного управління при Президентові України. З 2005 по 2010 роки був першим заступником голови Чугуївської РДА.

Александр Апостол возглавил Печенежскую РГА. Фото: Чугуевский горсовет
Олександр Апостол очолив Печенізьку РДА. Фото: Чугуївска міськрада

У фінансовому звіті за 2019 рік Апостол вказав основним місцем роботи комунальне підприємство "Теплоенерго" Лозівської міської ради, де заробив 83 646 гривень. У Харківському обласному центрі зайнятості він отримав 65 837 гривень. Готівкою він зберігає 40 000 доларів. Ще 25 000 доларів він взяв в кредит. У нього є квартира в Харкові, гараж і три земельні ділянки в Харківській області, а також Mitsubishi Outlander 2008 року випуску і причіп.

Нагадаємо, 11 липня 2019 року президент звільнив 7 голів РДА в Харківській області, а через п'ять днів ще одинадцять. Всього в Харківській області налічується 27 районних державних адміністрацій. Зараз у всіх РДА призначені голови.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.