Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Заступник Кернеса пообіцяв опублікувати розклад руху поїздів в метро

Євгенія Водовозова дорікнули у відсутності зрозумілого розкладу руху міського електротранспорту.

Як тільки стане зрозуміло, що буде з рухом поїздів в зв'язку з посиленням карантину, в мерії обіцяють опублікувати розклад. 

Віце-мер з питань інфраструктури Євген Водовозов пообіцяв, що харків'яни зможуть ознайомитися з інтервалами руху поїздів зовсім скоро.

"Якщо у нас буде змінюватися через посилення карантину (схема руху — ред.), я обов'язково зроблю так, щоб метрополітен опублікував розклад руху", — пообіцяв Євген Водовозов під час прес-конференції у вівторок, 12 жовтня.

Як писав KHARKIV Today, в Харкові запропонували моделі гнучкого тарифу на проїзд в громадському транспорті.

Представники Харківського антикорупційного центру передали до Харківської міськради і в КП "Харківський метрополітен" пропозиції про три моделі гнучкого тарифу за проїзд в комунальному транспорті міста.

Перша передбачає диференціацію вартості за кількістю поїздок. Пасажир може купити наперед певну кількість поїздок. Чим більше він їх купує, тим вони дешевші.

Друга модель надає по передоплаті безлімітну кількість поїздок протягом певного терміну. Третя передбачає знижку на другу оплату при пересадці протягом якогось часу.

Відзначимо, в Харківській міськраді заявили, що після рішення Кабміну про посилення карантинних заходів для шкіл і вузів переглянуть графік руху транспорту.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.