Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Заступниця Кернеса перехворіла коронавірусом

Віце-мер захворіла COVID-19 у відпустці.

Під час хвороби віце-мер не переставала працювати.

Сьогодні, 7 жовтня, заступниця міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан, повідомила, що перехворіла коронавірусом і вийшла з відпустки. Про це чиновниця написала на своїй сторінці в Facebook.

Хворобу виявили, коли чиновниця була у відпустці.

"На жаль, відпочити не вдалось. Важко перехворіла Covid -19 з двостороннім запаленням легенів. Разом зі мною перехворіла половина моєї родини. Мій чоловік, Валерій Володимирович, досі в стаціонарі з важкою пневмонією. Були дні, коли ми просто боролися за його життя, а він, як міг нам допомагав", — написала Горбунова-Рубан.

Чиновниця також повідомила, що досі після двосторонньої пневмонії з наслідками відновлюється її син. Онуки перехворіли практично безсимптомно, а ось правнук здоровий. З ним і його мамою вона спілкується тільки по телефону або через Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще один харківський чиновник одужав від коронавірусу

Під час хвороби віце-мер займалася творчістю і не переставала працювати.

"Режим 24/7, телефони не замовкали, а я ніколи їх не відключаю, якби не важко було мені говорити. Постійний зв'язок з моїми колегами, Сороколатом Юрієм Володимировичем, Болговою Ларисою Віталіївною, Мальком Олександром Петровичем і їх заступниками, незважаючи на те, що багато з них теж хворіють, але з робочого процесу не випав ніхто. Нескінченні контакти з головними лікарями лікарень і з тими, які приймають хворих Covid -19, і тими, хто лікує інших людей, що потрапили в біду", — написала чиновниця.

Раніше KHARKIV Today писав, що друг Геннадія Кернеса Павло Фукс повідомив 2 жовтня, що міський голова отримав негативний тест на ковід. Про це він написав у своєму Telegram. Пост підкріпив світлиною, щоправда, не Кернеса, який одужав, а його супутниці життя.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.