Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Захисники прав людини" займалися сутенерством в Харкові

Фото: ГУ НП
На шістьох чоловіків працювало дванадцять повій.

Зловмисники входили до складу громадської організації "Міжнародний комітет захисту прав людини".

Шістьом чоловікам вручили підозру в сутенерстві. Дванадцять жінок працювали на них повіями в Московському районі Харкова. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіціі в Харківській області.

Слідчі встановили, що організував незаконний бізнес 29-річний житель Харкова. Йому допомагав 28-річний чоловік, який відповідав за правовий захист жінок від поліцейських. Решта четверо віком від 20 до 35 років позмінно охороняли повій і організовували транспорт для їх переміщення до клієнтів.

Як виявилося, чоловіки є членами громадської організації "Міжнародний комітет захисту прав людини". Відзначимо, громадська організація існує в Україні з 2001 року, є в усіх областях. У Харкові зареєстрована в 2005 році, проте сайту у неї немає.

Сутенерів затримали в січні 2021 року. Під час обшуків у них знайшли гроші, банківські картки, мобільні телефони, газовий балончик, травматичні пістолети з гумовими кулями.

Чоловікам вручили підозру за ч. 2 ст. 203 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. П'ятьом обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, одному — цілодобовий домашній арешт.

Як писав KHARKIV Today, під виглядом масажного кабінету в Харкові працював бордель.

Бордель працював у Новобаварському районі Харкова, там було три повії віком від 26 до 41 року. Вартість інтимних послуг становила від 500 до 800 гривень за годину. Організувала бордель 58-річна жінка.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.