Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

З міськради Харкова продовжує йти команда Кернеса

Олег Дробот и Михаил Лазарев (на фото справа)
Про своє бажання звільнитися повідомив директор комунального закладу "Офіс реформ Харкова".

Михайло Лазарєв працював в "Офісі реформ" два роки.

Директор комунального закладу "Офіс реформ Харкова" Михайло Лазарєв звільняється з Харківської міськради. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook. Своє рішення назвав "важливим".

"Два роки в "Офісі реформ Харкова" ми займалися розвитком проєктного менеджменту та створенням людиноцентричних проєктів. Запускали з нуля департамент цифрової трансформації, знайшли крутих людей в команду, які запустили десятки важливих проєктів, починаючи від навчання цифрової грамотності людей старшого покоління, закінчуючи повномасштабними цифровими змінами в сфері парковок, медицини. Приваблювали великі компанії зі світовим ім'ям, які інвестували в місто свої знання і свої продукти", — написав Михайло Лазарєв.

Також він повідомив, що "за всіма незакінченими проєктами і нереалізованими планами — ми точно продовжимо працювати і співпрацювати з міською радою, як активні жителі, яким не байдужий на наш улюблений Харків".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Терехов розповів, як разом з Кернесом бився з активістами Антимайдану

Слідом за цим повідомленням команда "Офісу реформ Харкова" на своїй сторінці в соціальних мережах підбила підсумки роботи і повідомила: "ми точно не збираємося зупинятися, тому що у нас є велика команда мрії, і ми готові рухатися далі".

У кулуарах міськради подейкують, що це не останнє звільнення з "молодіжного крила" команди Кернеса.

Раніше KHARKIV Today писав, що з міськради Харкова йде заступник міського голови з питань цифрової трансформації Олег Дробот. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook 7 січня і назвав Різдво найкращим днем, "щоб "заново народитися".

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.