Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

З Харкова знову можна полетіти до Будапешта

Авіарейси Харків — Будапешт стартують вже сьогодні. Однак в Угорщині діють обмеження на в'їзд і по прибуттю потрібно пройти 14-денний карантин.

Авіарейси Харків — Будапешт стартують вже сьогодні. Однак в Угорщині діють обмеження на в'їзд і по прибуттю потрібно пройти 14-денний карантин.

О 22:20 19 червня літак з Харкова відправиться до столиці Угорщини. Вильоти —  по понеділках і п'ятницях в один і той же час. Про це повідомили в харківському аеропорту.

В дорозі пасажири літака авіакомпанії Wizz Air пробудуть 2 години 10 хвилин. Назад авіарейс з Будапешта до Харкова відправиться в понеділок о 18:40, в аналогічний час літаки будуть вилітати і по п'ятницях.

На сайті авіакомпанії вартість квитка на сьогоднішній рейс до столиці Угорщини стартує від 1459 гривень (без багажу), на 26 червня можна купити квиток за 579 гривень (без багажу).

Аеропорт "Харків" нагадує, що пасажирам рейсу потрібно ознайомитися з правилами на в'їзд в Угорщину, оскільки там діють обмеження для окремих категорій. Уточнювати інформацію потрібно в авіакомпанії і в консульському відділі посольства країни. По прибуттю до столиці Угорщини потрібно пройти 14-денний карантин. У тих, хто прилетить до Харкова з Будапешта, повинна бути медична страховка, що покриває лікування від коронавірусу і обсервацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З липня українці зможуть летіти до Туреччини без самоізоляції і тестування

Нагадаємо, з Харкова вирушив перший рейс до Білорусі. Ціна квитків починається від 2337 гривень (без багажу).

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.