Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

З Харківської міськради звільняється сьомий радник Кернеса

Павло Пивоваров подав декларацію перед звільненням.

Радник харківського міського голови з питань земельних відносин Павло Пивоваров звільняється.

Відповідну декларацію перед звільненням Пивоваров опублікував на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Декларація охоплює період з 1 січня по 8 грудня 2020 року. За цей час в Харківській міській раді Пивоваров заробив 143 105 гривень. Кошти він зберігає готівкою —  300 000 гривень, 5742 гривні і 9689 гривень, 19 800 доларів і 7200 євро.

У 2016 році Пивоваров придбав квартиру в Харкові площею 65,1 квадратних метра за 100 478 гривень. Іншої нерухомості, а також машин він не задекларував.

Відзначимо, на сайті Національного агентства по запобіганню корупції Пивоваров подавав декларацію в якості радника Кернеса з 2017 року (за 2016-й).

Як писав KHARKIV Today, після того, як стало відомо про смерть Харківського міського голови Геннадія Кернеса, декларації перед звільненням подали троє його радників — Микола БлудОлена Морозова і Віктор Христоєв. Потім звільнились Сергій Чечельницький, Ольга Чичина і Віталій Сотніков.

Нагадаємо, п'ятий Харківський міський голова Геннадій Кернес помер 16 грудня, йому був 61 рік. Причиною стали серйозні ускладнення від коронавірусу, які порушили роботу життєво важливих органів і систем організму.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.