Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

З 1 червня пасажирам в поїзді не дадуть солодощів і не запропонують чаю

Фото: espreso.tv
Тимчасово пасажирів обмежать в чаї зі склянок "Укрзалізниці" і солодощах.

На прохання пасажирів провідники наллють окріп, але тільки у власний посуд. У вагонах будуть прибирати кожну годину і просити пасажирів якомога менше пересуватися.

З 1 червня в Україні відновить роботу пасажирське сполучення, однак пасажирів тимчасово обмежать в напоях і солодощах. Чай можна буде заварити тільки у власній чашці. Про це повідомили в пресслужбі акціонерного товариства "Укрзалізниця".

"З огляду на заходи безпеки пасажирам рекомендується якомога менше пересуватися вагонами. Тимчасово в поїздах не пропонуватимуть напої та кондитерські вироби. А окріп при необхідності буде надаватися пасажирам у власний посуд", — відзначили в "Укрзалізниці".

Під час пандемії будуть діяти ще кілька нових правил. Так, у вагонах буде заповнена половина місць, провідники кожну годину під час рейсу прибиратимуть — митимуть санвузли, підлогу в салоні вагона, протиратимуть поручні, дверні ручки і кнопки, у кожному вагоні встановлять САНІТАЙЗЕР для пасажирів.

"Зараз в пасажирських вагонах, які прямують в регіони, де ще не ослаблено карантин, буде реалізовуватися 50% місць, тобто, в одному купе буде перебувати не більше двох осіб. Потяги будуть проходити посилену дезінфекційну обробку перед і після рейсу. Посилили і обробку постільної білизни під час прання", — сказав виконуючий обов'язки голови "Укрзалізниці" Іван Юрик.

У вагонах обіцяють розмістити рекомендаційні наліпки про правила особистої гігієни в умовах карантину, а на залізничних вокзалах збільшити періодичність прибирання і дезінфекції приміщень. У залізничних касах зроблять розмітку для дотримання соціальної дистанції, а також інформуватимуть пасажирів по гучномовцю про правила перебування в приміщенні вокзалу. На вході залізничники будуть вимірювати температуру всім відвідувачам. Таку ж процедуру пройдуть пасажири перед посадкою у вагон.

Як писав KHARKIV Today, з 1 червня в Харківській області запустять 156 приміських електричок.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.