Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Ярославський просить Кернеса очистити Саржин Яр від пітбулів і п'яниць

Фото: Макс Сербулов
До мера Харкова з петицією звернувся харків'янин Ярослав Ярославський.

Бійцівські собаки і любителі алкоголю не дають життя харків'янам.

Мера Харкова Геннадія Кернеса просять очистити Саржин Яр від любителів алкоголю і бійцівських собак. Відповідна петиція опублікована в четвер, 23 липня, на сайті міського голови.

"Прекрасне місце Саржин Яр! Зроблено класний ремонт, все для людей! Дякую міському голові і людям, які це зробили! Спеціально купили поруч житло. І ось, це прекрасне місце заполонили алкаші і любителі бійцівських собак. Алкаші під вечір збираються на лавочках, п'ють і кричать до ночі! Любителі пітбулів прогулюються протягом дня з собаками без намордників! Так для кого зробили це місце?", — невдоволено запитує автор петиції Ярослав Ярославський.

Ярославський зазначив, що вже неодноразово звертався до поліції, але марно. Через собак і п'яниць автор петиції зайвий раз не ходить з дитиною гуляти по улюбленому яру.

"Прошу провести роботу і навести порядок!", — такими словами харків'янин закінчив текст петиції.

Щоб Кернес розглянув петицію, вона повинна набрати п'ять тисяч підписів за три місяці.

KHARKIV Today раніше писав про те, що лофтові крісла для Саржиного Яру купили вдвічі дорожче ринкової вартості. Якби їх купили за ринковою ціною, Харків міг би заощадити 325 000 гривень.

Всього на реконструкцію Саржиного Яру витратили близько 280 мільйонів гривень. Тільки на розробку проектної документації пішло 1 357 699 гривень. Ще частина грошей — 51 мільйон 986 тисяч гривень — витратили на ремонтні роботи зеленої зони, сходи до купелі, столи для тенісу,  брилу з декоративного скла і лавки. 45 267 952 гривень витрачено на земляні і землерийні работи. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.