Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Ярославський подивився на перемогу "Шахтаря" на "Металісті"

Команда Луїша Каштру виграла у португальської "Бенфіки" на домашній арені.

У 1/16 Ліги Європи перемогу здобути вдалося "Шахтарю".

20 лютого футбольний клуб "Шахтар" (Україна, Донецьк) виграв у "Бенфіки" (Португалія, Лісабон) з рахунком 2: 1. За ходом гри стежили бізнесмен Олександр Ярославський, власник "Superior Golf" Юрій Сапронов, голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер і керівник апарату ХОДА Леонід Шпинєв, гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін.

"Шахтар" вийшов на поле в складі П'ятова, Ісмаїлі, Матвієнка, Кривцова, Болбата, Степаненка, Патріка, Тайсона, Марлоса, Коваленка і Мораеса. У запасі були Шевченко, Бондар, Маркос, Майкон, Тете, Коноплянка і Сікан.

Португалію представили Влаходімос, Грімальдо, Рубен Діаш, Феррі, Томаш Тавареш, Таарабт, Флорентіну, Серви, Шикін, Пицци і Сеферович.

Уже в першому таймі "гірникам" вдалося забити гол. На 20-й хвилині Алан Патрік скористався помилкою португальців, повів м'яч до штрафної і дав пас Мораесу, той пробив його у воротаря і м'яч опинився у Марлоса, який забив гол у ворота суперника. При цьому арбітр відмінив взяття воріт. Після перерви "Шахтар" став грати ще активніше: на 46-й хвилині Мораес мало не забив гол у ворота суперника, але тих врятував воротар. Все ж йому вдалося забити гол на 56-й хвилині.

Однак незабаром противник зрівняв рахунок - 1: 1. Але вже на 72-й хвилині "Шахтар" став знову виходити вперед, португальці зрівняти рахунок так і не змогли - "гірники" забили переможний гол.

Матч-відповідь відбудеться в Лісабоні 27 лютого.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.