Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Ярославський літав до Києва під час заборони роботи аеропортів

Крім Олександра Ярославського в період суворого карантину користувалися літаками Віктор Медведчук, Ігор Коломойський, Геннадій Боголюбов, Валерій Хорошковський, Вадим Новінський і Віталій Хомутинник.

Кілька разів за час, коли небо було "закрите", бізнесмен Олександр Ярославський літав з Харкова до Києва і назад.

Суворий карантин тривав майже три місяці, через це деякі люди не могли дістатися навіть на роботу, не кажучи про те, щоб скористатися послугами авіаперевізників. Якщо простим українцям довелося відкласти авіарейси, то чартери і приватні літаки продовжували літати. У числі тих, хто скористався їхніми послугами і Олександр Ярославський, передають "Схеми".

27 травня знімальна група розслідувачів зафіксувала, як на територію залу офіційних делегацій в "Борисполі" заїхав кортеж. З-за керма одного з Mercedes вийшов харківський бізнесмен. Через 15 хвилин приватний літак, яким користується Ярославський, злетів. Через півгодини він сів в харківському аеропорту, який теж повинен був зупинити авіаперельоти пасажирів.

Фото: Схемы

 

"Це — не поодинокий випадок, коли харківський аеродром обслуговував літак олігарха Ярославського під час карантину", — розповіли "Схеми".

В аеропорту "Харків" про дозвіл для перельотів повідомили, що під час карантину обслуговували тільки технічні рейси. А літак харківського бізнесмена літав з дозволом.

"Всі рейси, які обслуговував аеропорт протягом періоду, який вас цікавить, обслуговувалися на підставі оформлених у відповідності з усіма законодавчими вимогами дозвільних документів, які отримували авіаперевізники", — відповіли журналістам в прес-службі харківського аеропорту.

Сам Олександр Ярославський розповів "Схемам", що його перельоти не були регулярними.

"Регулярно я не літав. Я літав, здається, один раз ... Ну, може, два. Не більше двох", — пояснив бізнесмен.

При цьому він не знає, як вдалося отримати дозвіл на перельоти.

"Я поняття не маю. Це мій офіс займався. Я не займаюся такими речами", — уточнив Ярославський.

Нагадаємо, Україна відновила авіасполучення з 15 червня, всі аеропорти були закриті з 24 березня. 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.