Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Яку погоду обіцяють синоптики наступного тижня в Харкові і області

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
Максимальна температура повітря — 23 градуси морозу.

Морози вже прийшли в наш регіон і простоять до кінця наступного тижня.

14 лютого найхолодніше в Харківській області було в Богодухові і Золочеві — 16,1 градуса морозу. Наступного тижня в нашому регіоні морози посиляться. Дані опубліковані на сайті Харківського гідрометцентру.

Карта: Харьковский гидрометцентр
Карта: Харківський гідрометцентр

У ніч на понеділок, 15 лютого температура повітря опуститься до 15-20 градусів морозу. Вдень очікується від 5 до 10 градусів морозу. Синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах.

Вночі у вівторок 16 лютого стовпчик термометра покаже від 16 до 21 градуса морозу. У світлий час доби повітря прогріється до 7-12 градусів морозу. За прогнозом — на дорогах ожеледиця.

У ніч на середу 17 лютого очікується від 18 до 23 градусів морозу. Вдень температура буде коливатися в межах 5-10 градусів морозу. Передбачається ожеледиця на дорогах.

Вночі в четвер 18 лютого температура опуститься до 7-12 градусів морозу, можливий невеликий сніг. Вдень повітря прогріється до 2-7 градусів морозу, за прогнозом — помірний сніг. Синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах.

У ніч на п'ятницю 19 лютого стовпчик термометра покаже від 10 до 15 градусів морозу, місцями передбачається невеликий сніг. Вдень очікується від 4 до 9 градусів морозу. За прогнозом — на дорогах ожеледиця.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.