Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Якою буде погода в Харківській області в останній тиждень лютого

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
У регіоні пройдуть невеликі опади.

Повітря максимально прогріється до +5 градусів.

Тиждень почнеться теплою погодою, однак у наступні дні очікуються морози. Останній робочий день виявиться найтеплішим. Про це повідомили в Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

У понеділок, 22 лютого, буде похмуро, очікується слабкий туман і ожеледиця. Пройдуть невеликі опади у вигляді снігу, мряки і дощу, вдень місцями — налипання мокрого снігу. Західний вітер буде рухатися зі швидкістю 5-10 метрів в секунду. Вночі температура повітря складе від -4 до +1 градуса, вдень прогнозують від -1 до +4.

Мінливу хмарність чекають у вівторок, 23 лютого. Вночі місцями пройде невеликий сніг, вдень опадів не передбачають. На дорогах — ожеледиця, швидкість східного вітру досягне 12 метрів в секунду. Вночі очікується до -15 градусів, вдень - 6-11 градусів морозу.

У середу, 24 лютого, буде похмуро, без істотних опадів. Дороги все ще будуть покриті ожеледдю. На зміну східному вітру прийде південний, він буде рухатися зі швидкістю 5-10 метрів в секунду. Температура повітря вночі складе від - 14 до - 19 градусів, вдень - 6-11 градусів морозу.

Хмарну погоду з проясненнями прогнозують у четвер, 25 лютого. Істотних опадів не передбачається, на дорогах — ожеледь. Південно-західний вітер буде рухатися зі швидкістю 5-10 метрів в секунду. Вночі очікується 6-11 градусів морозу, вдень — 0-5 градусів морозу.

П'ятниця, 26 лютого, теж буде хмарною з проясненнями, без істотних опадів. Швидкість південно-західного вітру досягне 10 метрів в секунду. Вночі стовпчики термометра покажуть 0-5 градусів морозу, вдень повітря прогріється до +5 градусів.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.