Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Якою буде погода в Харківській області на цьому тижні

Фото: KHARKIV Today/Сергей Козлов
До кінця тижня в наш регіон прийдуть дощі.

Максимальна температура повітря вночі складе 9 градусів тепла, вдень —  16.

На початку тижня в Харківській області буде суха погода, в кінці — місцями пройдуть невеликі дощі. Про це повідомила KHARKIV Today черговий синоптик Харківського регіонального центру з гідрометеорології Інна Гостєва.

У вівторок, середу і четвер — 27, 28 і 29 жовтня — в Харківській області вночі очікується від 1 до 6 градусів тепла, вдень — від 11 до 16 градусів тепла. Південно-східний і східний вітер буде рухатися зі швидкістю 5-10 метрів на секунду.

У п'ятницю та суботу — 30 і 31 жовтня — на зміну сухій погоді прийдуть опади. Синоптики очікують місцями невеликі дощі. Ночі будуть трохи теплішими — 4-9 градусів тепла. Вдень температура повітря складе 10-15 градусів тепла. В область прийде північно-пахідний вітер і вітер змінних напрямків, він буде рухатися зі швидкістю 7-12 метрів на секунду. Прихід дощів синоптики пояснюють зміною атмосферного тиску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Червона "зона для Харкова — можна ходити на концерти і в кіно

"Зміниться синоптична ситуація. На найближчі три дні у нас — вплив поля високого тиску, а 30-го, 31-го тиск буде падати, і вже буде поле низького тиску. Можуть переміщатися з заходу і південного заходу атмосферні фронти, які і принесуть невеликі дощі", — пояснила Інна Гостєва.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.