Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Якою буде погода у вихідні в Харкові

Повітря максимально прогріється до 26 градусів.

Прохолодна погода протримається ще два дні, тепло повернеться з наступного тижня.

Вихідні в Харкові і області будуть прохолодними, опадів не передбачається. Про це KHARKIV Today повідомили в Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

"Погоду визначатиме поле високого тиску. У нас ще вчора зайшла холодно-повітряна маса з північного сходу. Поки в ній будемо, тому температура буде не висока і без опадів", — сказала синоптик Харківського гідрометцентру Тетяна Мисіна.

У суботу, 15 серпня, в Харківській області температура повітря вночі становитиме 9-14 градусів тепла, вдень — 19-24 градусів тепла. У місті вночі — 10-12 градусів тепла, вдень — 21-23. Опадів синоптики не обіцяють, вітер буде рухатися зі швидкістю 5-10 метрів на секунду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків прибрали із "зеленої" зони карантину

Не буде опадів і в неділю, 16 серпня. Швидкість північно-західного вітру складе 3-8 метрів на секунду. Вночі очікується 9-14 градусів тепла, вдень повітря прогріється до 26 градусів.

Однак в гідрометцентрі зазначають: тепло ще повернеться до Харкова. Наступного тижня температура повітря буде поступово підніматися.

"З кожним днем ​​температура буде підвищуватися. Уже 17-го вдень — 24-29 градусів тепла, а з 18-го вдень — 26-31 градус. Це не те, щоб спека, але більш літня температура. Без перепадів. Це буде поступове прогрівання повітряної маси. Зараз у нас похолодало різко, тому що пройшов холодний фронт і зайшло холодне повітря, а далі воно буде поступово прогріватися, з кожним днем ​​буде плавно температура підвищуватися", — пояснила Мисіна.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.