Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Якою буде погода у перший тиждень грудня

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
Опади прогнозують кожен день.

Увесь тиждень буде хмарним, стовпчик термометра опуститься до мінус шести градусів.

На початку тижня очікуються невеликі дощі, які змінюватимуться снігом. На дорогах прогнозують ожеледицю, температура повітря буде поступово знижуватися. Про це повідомили в Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

У понеділок, 30 листопада, в області вночі пройде невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Однак місцями очікується туман. День буде хмарним. Вночі температура повітря складе від 0 до 5 градусів тепла, вдень — від 3 до 8 тепла. Швидкість південно-східного вітру сягне 12 метрів на секунду.

У місті вночі прогнозують не тільки невеликий дощ, але і мокрий сніг, які вдень ​​припиняться. Температура повітря буде трохи відрізнятися — вночі очікується від 2 до 4 градусів тепла, вдень — від 5 до 7.

У вівторок, 1 грудня, теж буде хмарно. Вночі та вдень пройдуть невеликі опади. Протягом доби синоптики обіцяють від мінус 1 градуса до плюс 4. Південно-східний вітер буде рухатися зі швидкістю 5-10 метрів на секунду.

Хмарну погоду очікують і в середу, 2 грудня. Вночі пройде невеликий мокрий сніг, вдень — помірний мокрий сніг, місцями буде налипання мокрого снігу, на дорогах — ожеледиця. Температура повітря складе мінус 1 - плюс 4 градуси. Швидкість північного вітру сягне 12 метрів на секунду.

У четвер, 3 грудня, буде хмарно з проясненнями. Цього дня очікується мокрий сніг. Вночі прогнозують від мінус 1 до мінус 6 градусів, вдень — від мінус 3 до плюс 2. Південно-східний вітер буде рухатися зі швидкістю 7-12 метрів на секунду.

Такі ж температурні показники обіцяють і в п'ятницю, 4 грудня. Невеликий сніг пройде не по всій території області.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.