Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Якою буде ціна на "блакитне паливо" в листопаді

Фото: KHARKIV Today/Сергей Козлов
Газ для населення подорожчає.

Вартість газу збільшиться через сезонний фактор і підвищення оптової ціни на газ.

Ціна "блакитного палива" в листопаді за тарифом "Місячний" становить 6,33 грн / кубометр з ПДВ (без вартості розподілу). Клієнти, які в листопаді підключать тариф "Річний", будуть платити за газ наступні 12 місяців по 6,45 гривень за кубометр з ПДВ (без вартості розподілу). Клієнти, які підключили тариф "Річний" раніше, продовжать отримувати "блакитне паливо" за вартістю, яку зафіксували при переході на літній тариф. Про це повідомили в "Нафтогазі".

"Зазначений тариф дозволяє застрахуватися від подальших цінових коливань і зробити витрати на газ планомірними. Однакові щомісячні платежі в рамках тарифу "Річний" допоможуть знизити фінансове навантаження на сімейний бюджет в опалювальний період, коли споживання газу більше, а ціна на нього вища, ніж в міжсезоння", — розповіли в компанії.

В "Нафтогазі" уточнили, тим, хто підключить тариф "Річний" до 31 жовтня включно, зможуть купувати "блакитне паливо" за ціною 5,24 гривень за кубометр з ПДВ. Зміни цін на газ в листопаді обумовлені, в першу чергу, сезонним фактором і збільшенням оптової ціни на газ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепломережі Харківської області заборгували "Харківгаз" 44,5 мільйона гривень

Як писав KHARKIV Today, оптова ціна на природний газ для виробників теплової енергії в жовтні зросла.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.