Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Як з аеропорту "Харків" в обсервацію вивозили пасажирів із Китаю

На п'яти автобусах 45 українців і 27 іноземців, яких евакуювали із Китаю, відправили в медичний центр Нацгвардії в Нових Санжарах (Полтавська область).

20 лютого борт з Уханя приземлився в харківському аеропорту, пасажири літака 14 днів будуть знаходитися в обсервації в Полтавській області.

Прибули в Україну 45 наших співвітчизників і 27 іноземців, в тому числі, сім'я з 8-річним сином, молода пара і 20-річні студенти. В аеропорту "Харків" пасажири рейсу із Уханя пройшли чергову перевірку. За даними медиків, стан всіх людей — задовільний, підвищеної температури немає.

72 пасажирів рейсу посадили в п'ять автобусів, щоб довезти до Нових Санжар, де розташований медичний центр Нацгвардії. Борт і багаж проходять дезінфекцію в аеропорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медцентр в Новых Санжарах: лечение американских пилотов и четырехразовое питание (фото, видео)

У медичному центрі 45 наших співвітчизників і 27 іноземців будуть перебувати 14 днів, саме стільки займає інкубаційний період, характерний для коронавірусу. З евакуйованими цілодобово знаходитимуться лікарі, щоб у разі потреби надати допомогу.

Нагадаємо, в китайській провінції Ухань — епідемія коронавірусу, звідти довго не могли евакуювати українців і лише 19 лютого літак відправився в Китай. В Ухані лікарі допустили на борт 73 людини, в тому числі 45 громадян України і 27 громадян з Норвегії, Ізраїлю, Білорусі, Іспанії, Чорногорії, Аргентини та інших країн. 20 лютого опівдні борт з Уханя приземлився в аеропорту "Харків".

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.