Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Як врятуватися від ожеледиці в Харкові: ціни на льодоходи

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
Через негоду похід на вулицю став справжньою пригодою, але протистояти ожеледі можна.

В інтернеті є величезна кількість оголошень про продаж льодоходів або льодоступів. Товар пропонують на будь-який смак і гаманець.

З суботи, 11 грудня, в Харкові ожеледь. Пересуватися можна тільки дрібними кроками, але не всіх це рятує від падінь. За даними синоптиків, така погода протримається до четверга, 17 грудня.

Через ожеледицю збільшилася кількість оголошень про продаж льодоходів або льодоступів — гумових накладок на взуття, переважно з металевими шипами. У продажу моделі для дорослих і дітей з різною кількістю шипів, від 4 до 42. Ціна стартує від 39 гривень.

На OLX більшість оголошень про такий товар з'явилося вчора. В основному, це вироби з гуми з металевими шипами.

"Льодоступи підійдуть на будь-який розмір. Головне, добре натягнути і надіти на підошву взуття. Особисто я потримала під гарячою водою, щоб вони були більш еластичними, і тоді вдалося надіти на взуття", — пише один з продавців.

Фото: OLX
Фото: OLX

У магазині "Мандрівник" (проспект Гагаріна, 20) пропонують льодоступи з чотирма і шістьма шипами. Їх можна забрати на місці, отримати поштою або кур'єрською доставкою.

"Замовлення до 300 гривень доставляємо тільки після оплати. На чотири шипи — одна пара залишилася, за 51 гривню, на шість шипів, за 59 гривень — багато", — розповіли нам в магазині.

Більш широкий асортимент в інтернет-магазині "Льодоходи", де пропонують "насадки" на взуття з 4, 6, 7, 28, 42 шипами, є і льодоходи зі сталевою пружиною.

"Все в наявності, або "Новою поштою" можемо вислати, або на Центральному ринку приносимо все, що замовите", — уточнив продавець.

За такую пару просят 130 гривен. Фото: "Ледоходы"
За таку пару просять 130 гривень. Фото: "Льодоходи"

Найдорожчий варіант, який нам вдалося знайти, — гумові накладки з 11 шипами за 245 гривень.

"Виготовлені з міцної  гуми, яка добре тягнеться. Кожна накладка оснащена 11 міцними металевими шипами в пластиковій оболонці", — пояснив продавець на OLX.

Фото: OLX
Фото: OLX

  

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.