Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Як вчитимуться школярі в "помаранчевій" зоні, вирішать на місцях

Ілюстративне фото: Сергій Козлов / KHARKIV Today
Харківську область поділили на "червону" і "помаранчеву" зони. У кожній діятимуть свої обмеження.

Місцеві комісії визначать, чи будуть діти вчитися в школах, чи підуть на "дистанційку".

Рішення про форму навчання в школах населених пунктів Харківської області, які віднесені до "помаранчевої" зоні епідемічної небезпеки, прийматимуть місцеві комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомили в прес-службі Харківської обласної державної адміністрації.

Відзначимо, в "червоній" зоні в Харківській області школярам 1-4 класів дозволили  відвідувати школу, 5-11-і відправили на дистанційне навчання. Сьогодні, 30 жовтня, Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій залишила в "червоній" зоні Харків, Золочівський і Богодухівський райони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свято скасовується. Як Харків живе в "червоній" зоні

До "помаранчевої" зони віднесли місто Ізюм, Куп'янськ, Лозову, Люботин, Первомайський і Чугуїв. Також — Балаклійський, Барвінківський, Близнюківський, Борівський, Валківський, Великобурлуцький, Вовчанський, Дворічанський, Дергачівський, Зачепилівський, Зміївський, Ізюмський, Кегичівський, Коломацький, Красноградський, Краснокутський, Куп'янський, Лозівський, Нововодолазький, Первомайський, Печенізький, Сахновщинський, Харківський, Чугуївський і Шевченківський райони області.

Заступник голови Харківської ОДА Тарас Пастух пояснив, що вивести в школи учнів 1-4 класів і залишити на "дистанційці" старшокласників попросили через різну методику навчання у них. Міністр охорони здоров'я України прохання задовольнив.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.