Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Як в Харкові вимагали продовжити роботу кафе та ресторанів

Фото: KHARKIV Today/Cергей Козлов
Під будівлею Харківської ОДА зібрався мітинг.

Учасники мітингували з плакатами "Працювати до 20.00 = Працювати в збиток!", "Як платити оренду?", "Карантин людей не прогодує", "Моїй дитині потрібна куртка", "Ми не виживемо до 20:00".

У п'ятницю, 6 листопада під будівлю Харківської обласної державної адміністрації вийшли кілька сотень представників сфери громадського харчування — бармени, офіціанти, ресторатори, власники кафе і ресторанів. До групи підтримки мітингувальників приєднався єнот на ім'я Ліза з кафе з єнотами.

Мітингувальники зібралися на площі Свободи і рушили до будівлі ОДА. Частина розташувалася на площі вздовж намету "Все для перемоги", частина — біля адміністрації. Вони вимагали створити чітку дорожню карту і прибрати тимчасові обмеження для закладів громадського харчування. Після цього кілька представників мітингувальників вирушили до адміністрації.

Відзначимо, через кілька годин після мітингу голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер заявив, що Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій дозволила харківським кафе і ресторанам працювати до 22:00 (раніше було до 20:00), незважаючи на "червону" зону.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.