Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Як провести День закоханих в Харкові

Можна піти на вечірку, концерт, в театр або кіно.

Ці вихідні — прекрасний привід вийти з дому і приємно провести час з сім'єю або з другою половинкою.

KHARKIV Today зібрав івенти, які допоможуть скрасити ці дні, якщо ви вже втомилися сидіти вдома і на свято хочете піти зі своєю сім'єю або другою половинкою на вечірку, концерт, в театр або кіно.

LAURA MARTI MUSIC IS LOVE

Цієї неділі відома українська джазова співачка Лаура Марті (LAURA MARTI) виступить на сцені Promodo Hub під акомпанемент піаністки Наталії Лебедєвої і контрабасиста Ярослава Товарянського з програмою Music is love. Організатори обіцяють подарувати святкову атмосферу любові і пригощати гостей Prosecco.

Коли: 14 лютого, 18:00;
Де: Promodo Hub, вул. Отакара Яроша, 18;
Вартість: 699 грн.

АМЕРИКА 20-х

Якщо ви любитель костюмованих заходів, то, можливо, вас зацікавить вечірка на честь Дня закоханих в стилі Америки 20-х. У програмі вечора: дискотека, бар з фуд-кортом, шоу-балет, театралізована вистава, конкурс танцю з призами та багато чого іншого. Головне, одягніться відповідно до стилю вечірки.

Коли: 14 лютого, 19:00;
Де: АРТ-ЗАВОД "МЕХАНІКА. ІНША ЗЕМЛЯ", вул. Плеханівська, 126;
Вартість: 400 грн.

Фільм-балет "Ромео і Джульєтта"

Любителям кіно цього дня пропонуємо сходити на фільм-балет "Ромео і Джульєтта" — екранізацію культової постановки однієї з найвідоміших і найкрасивіших версій шекспірівської трагедії.

Коли: 14 лютогоя, 19:40;
Де: кінотеатр "Київ", бульвар Юрьєва, 1;
Вартість: 140 грн.

Нічне романтичне шоу Love в дельфінарії

На День святого Валентина дельфінарій Nemo запрошує всіх закоханих на нову лав сторі. Вас чекає режисерська постановка за участю зірок всесвітньо відомого Cirque du Soleil, артистичні номери, фаєр шоу і, звичайно ж, дельфіни.

Коли: 13 і 14 лютого, 21:00;
Де: дельфінарій Nemo, вул. Сумська, 35;
Вартість: 350 грн.

Вистава "Приборкання норовливої"

14 лютого театр імені Т. Шевченка пропонує глядачам постановку шекспірівської іронічної комедії "Приборкання норовливої".

Дочка знатного городянина Падуї Катаріна славиться норовливою і примхливою — вона робить все можливе, щоб принизити своїх наречених, яких підшукує їй нещасний батько. Насправді ж дівчина просто не виносить фальші, брехні і лицемірства. І ось з'являється чоловік, який рішучий у своїх намірах — він хоче підкорити собі неприборканий норов Катаріни.

Коли: 14 лютого, 18:00;
Дее: театр імені Т. Шевченка, вул. Сумська, 9;
Вартість: 80 — 150 грн.

Ковзанка Roshen

Для любителів активного відпочинку продовжує роботу ковзанка в центрі міста. До 11:30 вхід зі своїми ковзанами — безкоштовний. Також безкоштовний вхід надано дітям зростом до 120 см. Каток надає послуги помічника фігуриста (100 грн / год) і інструктора (100 грн / півгодини)

Коли: 13 і 14 лютого, 9:00 — 22:00;
Де: площа Свободи;
Вартість: 120 грн/год.

KHARKIV Today впевнений: кожен знайде привід вийти з дому цими вихідними. Але не забувайте про карантинні обмеження: носіть маски, мийте руки і дотримуйтеся дистанції. Усім кохання!

Обкладинка: pikisuperstar

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.