Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

"Вважаю, що досить": Кучер про бажання Кернеса стати мером Харкова втретє

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
Бажання Геннадія Кернеса втретє балотуватися на пост Харківського міського голови дивує Олексія Кучера.

Голова Харківської ОДА вважає, що Кернесу вже досить керувати містом.

Сам голова Харківської ОДА Олексій Кучер не виключає, що балотуватиметься на пост Харківського міського голови. Про своє ставлення до бажання Геннадія Кернеса в черговий раз взяти участь у виборах він повідомив RegioNews

"Як ставлюся? Я йому висловлював своє ставлення ... І запитав: "Чи не досить вже? "Особисто я вважаю, що досить", — сказав голова Харківської ОДА.

Він підтвердив в черговий раз, що спілкується з Кернесом по роботі і не втрачає контакту з бізнесменом Олександром Ярославським.

"Ми спілкуємося з ним весь час. З Ярославським рідше, але теж спілкуємося", — додав Кучер.

Голова Харківської ОДА не зміг відповісти однозначно, чи буде він сам брати участь у виборах на пост мера Харкова.

"Можливо, але тільки в тому випадку, якщо це буде командне рішення. Я тут командний гравець. Ви бачите, як Володимир Зеленський захоплений процесом визначення кандидатів у мери великих міст. Праймеріз по Києву тому свідчення. Якщо президент і команда вирішать, що цим кандидатом буду я, то я піду на вибори", — пояснив він.

За інформацією Кучера, з кандидатом на посаду Харківського міського голови в партії "Слуга народу" визначаться через тиждень-два.

Як писав KHARKIV Today, про своє бажання поборотися за крісло мера Харкова вже повідомили діючий міський голова Геннадій Кернес, нардеп Олександр Фельдман, представник партії "Демократична сокира" Микита Соловйов і позафракційний депутат міськради Ігор Черняк.  

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.