Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Волонтерка родом з Харкова померла від коронавірусу

Фото: Александра Тарасова / Facebook

Родині Олександри Тарасової необхідна допомога, у неї залишилося двоє дітей.

Після ускладнень від коронавірусу померла волонтерка з Харкова Олександра Тарасова. Про це повідомили в соцмережах волонтери та знайомі Олександри 2 січня.

"Страшна новина для всіх нас. Сталося непоправне. Олександра Тарасова покинула нас. Ковід забрав прекрасну людину. Сльози. Відчай. Організація похорону під контролем. Я напишу, коли і як все буде відбуватися. Зараз потрібна фінансова підтримка дітям на похорон мами і на перший час впоратися після втрати годувальниці", — написала подруга Олександри Оксана Шевченко на своїй сторінці Facebook.

Реквізити для допомоги:

Картка "Приватбанку" — 5168755428921809 і картка "Монобанку" — 4441114443023401 (син Олександри — Костянтин Тарасов-Чаплик).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові від коронавірусу помер відомий хірург

Про те, що Олександра Тарасова проходить лікування від коронавірусу в лікарні, повідомила Оксана Шевченко 24 грудня.

29 грудня стало відомо, що волонтерку перевели до реанімації, у неї стався пневмонічний інфаркт. Стан Олександри лікарі оцінювали як стабільно важкий, її перевели на апарат штучної вентиляції легенів.

Відзначимо, 48-річна Олександра Тарасова — волонтерка, колишня начальниця управління у справах ветеранів війни та учасників АТО Міністерства соціальної політики, з 2014 року очолювала благодійні фонди "Крила фенікса" і "Вернись живим".

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.