Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Волонтера Віталія Панича поховають в рідному селі в Харківській області

Прощання відбудеться 11 червня.

З Віталієм Паничем попрощаються в рідному селі.

11 червня в 12:00 в селі Новоіванівка (Коломацький район, Харківська область) пройде церемонія прощання з волонтером і учасником АТО Віталієм Паничем. Місце зборів — біля цукрового заводу. Про це повідомила його дружина Наталія Панич.

Як повідомила волонтер і депутат облради Тетяна Бідняк, для бажаючих попрощатися з Віталієм Паничем організують підвезення в область.

Спочатку з волонтером попрощаються 10 червня в Києві. Церемонія пройде в 18:00 в Храмі святого апостола і євангеліста Іоанна Богослова (Михайлівський собор).

Віталій Панич народився в селі Новоіванівка в 1980 році. У нього діагностували пневмонію, печінкову і ниркову недостатність. Два роки тому він переніс важку операцію і жив з однією ниркою. У реанімації Віталій був підключений до кисневої маски.

"Горе, що ми сподівалися на фахівців, а потрібно було шукати допомоги серед друзів і підняти країну на ноги ... Одинадцять діб жаху, пошуку медичної допомоги. Некомпетентність, байдужість, злодійство. Віталіка немає. Немає мого чоловіка і батька моїх дітей",  — написала Наталія Панич на своїй сторінці у Facebook.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.