Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Володимир Зеленський призначив ветерана АТО головою району в Харківській області

Фото: Александр Задорожный/Facebook
Розпорядження опубліковано на сайті Офісу Президента.

49-річний Олександр Задорожний раніше служив в АТО.

Президент України Володимир Зеленський в понеділок, 30 листопада, призначив Олександра Задорожного головою Зачепилівської районної державної адміністрації. Про це повідомляє сайт Офісу Президента.

Про те, що Задорожний хоче стати головою Зачепилівського району, стало відомо ще у вересні, коли він опублікував відповідну декларацію на сайті Національного агентства по запобіганню корупції.

Чоловікові 49 років, він проживає в Харкові. Є дружина і син. Освіту здобув у Національній академії Державної прикордонної служби України в Хмельницькому, служив в АТО.

Основним місцем роботи Задорожний зазначив концерн "Райський куточок", де за рік він заробив 41 337 гривень. Дохід склали також 113 103 гривень пенсії і 1200 гривень матеріальної допомоги як учаснику АТО. Кошти зберігає його дружина на банківському рахунку — 59 049 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський призначив нового голову Харківської ОДА

У Краснокутському районі у сім'ї є будинок площею 78 кв. м і вартістю 62 334 гривні. У 2019 син Задорожного купив Nissan Rogue 2014 року випуску за 411 000 гривень. У дружини нового голови Зачепилівської РДА є BMW 528 2011 року випуску за 588 000 гривень.

Як писав KHARKIV Today, 1 вересня Президент України Володимир Зеленський звільнив Олену Петренко з посади голови Зачепилівської районної державної адміністрації в Харківській області.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.